Новий р к!

Валентина Пащенко 2
   Новий рік! Нема в душі весілля...
   Бо чи будуть завтра всі живі?
   Хто, якого і нащо обпився зілля,
   Щоб відкрить дорогу цій війні?!

   Що життя забрала не в одного
   І лишила щастя Україну.
   Ти коли закінчишся, небога?
   Йди від нас, залиш мою країну!

   І від краю і до краю,
   Люди, вас благаю,
   Бережімо Землю, як дитину,
   Як свй дім, кохану і єдину!