Кохаю тебе

Андреа Лансберг
Ти не біля мене, і нехай -
У долонях ти серце тримаєш.
Я чекаю на тебе. Ти знай,
Ти єдиний в думках моїх сяєш.

Уві сні одного тебе зву.
Мрію рук твоїх ніжних торкатись.
Бо кохаю тебе і живу,
Щоб тобі дарувати я радість.