Василь Хл бн ков-Забули. 09. 10. 2018 р

Василий Хлебников 2
Забули як стояли один за одного.
Так само допомагали.
Оберігали її одну золоту.
На вгорі були цінності моральні та культурні.
Так було.

Так стало.
Зрада, брехня, лицемірство.
Безкультур'я, без пізнання.
Дівиці легко поведінку.
Мужі слабкі духом і силою.

І винні в цьому не я або він чи ти.
Ми всім несемо відповідальність за те.
Що було і буде.