Мои побажання до Нового Року 2019

Григорий Комарицкий
Моi побажання з Новим Роком 2019!
Щоб ви сльозами не вмивались                Щоб з мене сльози не лились                Щоб мрii кожного збувались!                Щоб мрii кожного збулись!                Щоб закiнчилася вiйна                Для нас ця мрiя головна!                Як переможемо вiйну                Я випью чарку не одну!..                Щоб в девьятнадцятому роцi                Щастило всiм на кожнiм кроцi!                Щоб всi навколо-ви i ми                Як мiнiмум, були з грiшми!.                .А ще я хочу побажати                Врожай селянам щедрий жати                Ще- вдач мiським робiтникам                Цiни немае iх рукам                Оленям, лосям - гарнi роги                А водiям - мiцнi дороги                Скажу ще раз "А водiям                Дороги щоб без  ям, без  ям"                Як бiднякам, то-допомоги                А депутатам-перемоги                Щоб начолi був голова                Хто за народ свiй вболiва-                З ним дiлиться добром своiм                Таким лиш вiрте - тiльки  iм                Але нiяк не та..                .Та, що народ свiй обкрада                Була колись у неi змова                Напарник iй - вiдомий Вова                Ти iхнi дii оцiни                За газ платили три цiни!!                Тож зараз маем те, що маем                Та мiцно ворога тримаем                Стоять в держави на межi                Солдати - воiни-мужi!                Щоб кожен з нас не був слуга                Щоб слiд  чужого "сапога"                Не був помiтний на землi                Щоб ми жили собi в теплi                Щоб нам i iлось, i пилось                I танцювалось, i  ...(ваше бажання)                Пiд нашу пiсню головну                Я випью чарку не одну                Хвилинку, другу вiдпочину                I знов  перехилю чарчину                Йде Рiк Старий вже до кiнця                Новий Рiк починаеться                Йде Рiк Новий рiшучим кроком!                Вiтаю всiх вас з Новим Роком!!