Благ в прийдешньому!

Гелена Смилянская
зорям небо колискою,
радість розносячи по високости,
блиск шукати очима
в верхах блукаючи поглядом
зимно-морозним,
новоріччя у двері впускати,
чудес , як дитя, виглядати,
надію чекати,
вірою торувати,
життям
новим
жити,
поживати
щасливо
до наступного
Нового!

18:47
30:12:2018