З Новим роком

Вероника Удовиченко-Ивашина
Чарівний світ, чарівна радість
Вливають в серденько любов,
Хай буде щастя, буде жвавість,
І лише гомін добрих слов...
Натхнення завіта в домівку,
На цілий рік, а не на мить,
Життя мотає кіноплівку,
А дзвоник привітань дзвенить...
(Ніка)
Грудень 2018