Моей подруге Тамаре

Нина Продан
Там за вікном в права вступила вже зима,
Хурделить та морозом щоки обпіка,
А я щаслива, що з бідою не сама
І Ангел мій мене за плечі обійма.

Коли негадано звалилася біда,
Коли ти в розпачі, а в серці тільки страх,
І чітко бачиш, як у очі загляда
Суцільний морок… Боже мій, а жити ж як?

І як  Небесна Благодать - твоя любов,
Надійні руки, твоє серце золоте,
Вже  вкотре допомога твоя знов і знов,
Я свою шАну віддаю тобі за це!!!

В тяжкі часи ти завжди руку подаєш,
Я вдячна Богові за те, що ми удвох,
За те, що ти тепло і радість всім несеш,
Нехай за все добро тобі віддячить БОГ!!!
  12.2018 р.