Novus annus oecus praestolantium

Светлана Самедова
                Кто
                То
                В
                Ожиданьи
                Новых
                Отношений
                И
                В
                Предвкушеньи
                Сладостных
                Оков
                Кто
                То
                В
                Ожиданьи
                Нового
                Мышленья
                И
                В
                Предвкушеньи
                Благостных
                Стихов
                А
                Кто
                То
                В
                Тривиальном
                Предвкушеньи
                Обновления
                Грехов
                ............
                Новогодний зал ожидания...