Новий р к

Виктор Худаков 4
   
Вже ступило на поріг,
Добре свято, новий рік,
А ялинка чепурна,
Он стоїть біля вікна.
Дід Мороз вітає всіх,
Хай лунає всюди сміх,
Під ялинку як завжди,
Подарунки поклади.

Під ялинку вранці гляну,
Подарунки, всі дістану,
Скільки всякого добра,
Це для мене все, ура.
Там цукерки, шоколад,
І корисний шоколад,
Поділюсь добром своїм,
Адже скільки, я не зїм.

Дам цукерок, я рідні,
Адже всі близькі мені,
Поділю, усе, як слід,
Буде вам смачний обід.
Вже ступило на поріг,
Добре свято, новий рік,
А на вулиці зима,
Ніс кусає жартома.