мрiя i я

Вера Деревьянко
Я приложу до серця руки
 в нім розтануть
мої муки
що народилися в Прилуках
Боліти в серці перестане
Від мене горечко відстане
І я щасливой знову стану
Зустріну Вітю поцілунком
Зігрію серденько його теплом
І ми построїм облаштунки
І наповним ДОМ добром