З Новим Роком!

Лика Поо
Ніч новорічної молитви
У храмі нашім, мов в човні.
Лунають спалахи від битви,
А ми із Богом нарівні.
Прийшов до нас, щоб нам вціліти,
Щоб ми побачили Христа.
І храми линуть у молитві,
І хрест до неба вироста.
Хай ласка Божа буде з нами,
Як цей чудовий дивний дзвін.
Христа відчуйте-но серцями,
І буде з вами завжди Він....