Де ти?

Виктор Худаков 4
   
Де ты моя половинка?
Чи у місті, чи в селі,
Найдорожча в світі жінка,
Наймиліша на землі.
Знаю, я не запізнився,
Час кохатися настав,
Сон, мені такий не снився,
То раніше просто спав.

Є, ще час нам поряд бути,
Хоч і осінь у літах,
Соловїну пісню чути,
Знає свою справу птах.
Хай у осінь завітає,
Знову молода весна,
Моє серце памятає,
Що потрібна ти одна.

Загубились, ми в просторі,
Світ великий на біду,
Ясно світять з неба зорі,
Я д серця, шлях знайду.
Доля насміхалась часто,
Та для мене знов цвіти,
Бо обом потрібне щастя,
Моє щастя тільки ти.