Щасливи дни

Виталий Меланич
   
Щасливі дні –як феєрверки:
святковий настрій, щирий сміх.
Обличчя друзів, мов люстерко,
все відбивають. Як без них?

Завжди з тобою в дні тривожні,
коли не тішать вісті й сни.
Радію  в миті переможні,
якщо задумане здійснив.

Жену подалі сум злиденний
і не чекаю вихідних:
немов на крилах, мчу щоденно
до вірних друзів. Як без них?