С Новым 2019 годом, друзья!

Генка Богданова
Нека Старата година с всичко лошо си замине!
Новата да е богата, да се нароят благата,
щедро да раздава здраве, по-щастливи да ни прави!
Радостни да са сърцата и усмихнати лицата!
И късмета в таз година никого да не подмине!

ЗДОРОВЬ, СЧАСТЬЯ, ЛЮБВИ, ТВОРЧЕСКОЕ ВОХНОВЕНИЕ И УДАЧИ ЖЕЛАЮ ВСЕХ ВАМ ОТ ВСЕЙ ДУШИ!

Генка Богданова