Мила, сонце заходить так рано

Руслан Церковный
Мила, сонце заходить так рано...
Я спішу до вечірніх зірниць,
Щоб тебе обійняти кохану
І дивитись на них горілиць.

Я спішу відчинити всі двері,
До мого і твого буття...
Щоб на білім і чистім папері
Простяглося нове життя.

Щоб у серце до мене ввійшла ти -
Незабутня і навіжена...
І щоб міг я тобі сказати:
«Ти – моя наречена...».

________________________
© R. Tserkovnyy, 2018