Значить - пожежа

Андрей Королёв 7
ДІАЛОГ НА СТЕЖЦІ

- Здоров, Петро! Чи бачив дивину?
Я тільки що до тебе заглянув.
І, що скажу (я впевнений – таки):
Твоя корова курить цигарки.

- Чи ти здурів, чи розум в тебе є?
Ти ще скажи, що Зірка моя п’є,
Або, запхавши голову в бідон,
Собі на роги ляє ацетон.

Во!.. Сердишся. Не курить – дідько з ним,
Але, чому з твого хліва клубочить дим?..
Тоді тобі поквапитись належить,
Скоріш гасити... Друже, це – пожежа.