Пташка

Владимир Евтушенко
   ПТАШКА.

А я, пташка літала,
Одне крильце зламала.
Тепер плакати буду,
Поможіть, добрі люди.

А я, пташка кохала,
Своє серце віддала.
Як тепер жити буду,
Поможіть, добрі люди.

А я пташка маленька,
Вже нема тата й неньки.
Сиротою я буду,
Поможіть, добрі люди.

Добрі люди почули
І любов повернули,
Відшукали серденько,
Бо я пташка маленька.