Гарбузове насiння

Владимир Евтушенко
ГАРБУЗОВЕ НАСІННЯ.

А я гарна дівчина,
Як та квітка калини.
Я замало гуляла,
Іти заміж ще рано.

Гарбузове насіння
Навесні посадила.
Хлопці сватати прийдуть,
З гарбузами всі підуть!

Лиш одного кохаю
І його я чекаю.
Він козак дуже гарний
І для серця бажаний!