Mina laitan komeroon hoitoa

Ксана Котка
Mina laitan komeroon hoitoa
Ja kynsien rakkaus ripustaa.
Jotta ei menettaa koskaan,
Suljen oven ja avain piilottaa.

Laitoin toiveen laukkuun.
Anna pysya vanhassa kaapissa.
Mut en tie, missa unelma tunken
Sitten paattaa. Luultavasti

Heitan minun hymy ullakolla.
Ja kaikki yrittaa paras tulla
Jatan hyllyyn virheet lahella,
laittan toisen mielipiteen. Mutta

Uskon, tulee onnellinen paiva.
Jotta ei tarvitse ahdistusta,
Mina laitan komeroon hoitoa
Ja kynsien rakkaus ripustaa.