Шитво iз звукiв Досконалiсть

Катерина Жебровська
Л. Бетховен, Соната No. 7 для скрипки та
фортепіано до-мінор, Op. 30, No. 2.
Д. Удовиченко (скрипка) та
Р. Лопатинський (фортепіано), Київ

Шитво із звуків… Досконалість
У поєднанні пауз й нот…
Ледь чутний шепіт… Ніжність зваби…
Крила торкається крило...

Пречисті злети… Невагомість…
Звучання міниться… Любов…
Чарівні образи… Розмови
Душі, що грає, з Джерелом…

Звучить… То – Музика? Чи – Доля?
До Неба дістає Земля…
Мить усвідомлення чудова!
Дарунок щедрий – відчуття…

29.12.2018