закоханiсть

Гелена Смилянская
цвітуть зсередини дні весняної ясності
серед пори зимної для двох,
що зв'язані, змішані,
потребою любові спільної посвячені,
голодом, спрагою,
необхідністю жадання  втомлені,
і щасливі дні їх пораховані.

18:44
03.01.2019