З новим роком!

Валентина Вересоцкая
Ялинки-сестриці веселі
В коси стрічки вплели
Червоні,сині,зелені!
В кожну оселю прийшли.

Завінчані наречені!
У віночках вряд!
Серпантинами,гірляндами
Радісно миготять.

Білі,снігові,пухнасті!
Вітати господарів хочуть.
З Новим роком!З щастям!
Лагідно шепочуть!

Радість в кожну оселю!
Добробут в рідний дім!
Будьте завжди веселі
І щасливі при нім!