Найкращi букети - це тi, у яких e майбутнe

Миклош Форма
Найкращі букети – це ті, у яких є майбутнє.
Які не залишать на лаві. Не кинуть в сміття.
В які шепотітимуть не легковажне, а путнє.
Які – мов надія… І віра – в щасливе життя.

Найкращі букети бувають із квітів звичайних.
Вони не яскраві бувають, а дуже прості.
Вони навіть трішечки часом бувають печальні.
Та саме від них неможливо очей відвести.

Найкращі букети – дарує найкраща людина,
і квітка – рядок, а букет – досконалий сонет...
Буває, що це не букет, а лиш квітка єдина,
яка переважить одна – найдорожчий букет...