Сабпи йиф

Шюшеханум Керимова 2
               
       Сабпи йиф


Фурс кади либцура аяз
Мярака ккебгърай чавушси,
МикІра кІуруш, дарапІди наз,
А аязнан кюмекчиси.

МикІун мукьмихъди арагъна
Арснан гьарар ялгни ялхъниъ,
Гъулан жакьвар русвагь духьна -
Сабпи йиф убгъура ахъли…