Аьламатнан юрд

Шюшеханум Керимова 2
               


Дюзендиъ вердиш духьнай йиз улариз
Аьламатси рябкъюра дагъдиин хал.
Ухшар вуйиб адар махъвнан юрдариз,
Утканвалин гюмбет! Увухь шулза лал.

Дагълариъ гьибгъру вахт дийибгънайиси,
Табиаьтра дизигнайи шикилси.
«Гъариблугъди айириз чан юрдарин
Гъадри шулу» - давди кІурдар абйири.