Ккуни юрд

Шюшеханум Керимова 2
Арснан гьибарси а ахьри,
Жангар зав`ан литІнар мархьлин,
БицІириси, каркар ккиври
Дийигъназа. Хури кІваин

Жигьилвалин гъажабгъу вахт,
Мани кьибла, йиз юрд халват,
Океандиъ бицІи лютке,
Женнетсиб табарин уьлке.