Текрар шула гъулаъ ччвурар

Шюшеханум Керимова 2
Текрар шула ччвурар гъулаъ,
ЧІиви гъахьну абара йиз.
Адашра лицура хулаъ,
Шериф кІуру чвуччвун бализ.

Аьбдуллагьна Фятягь, Сяид,
Рамалданра вуй чвйир гъахи.
Хъа тазадар гьамусяаьт
Худлар ву хъасинган гъахьи.

Йиз гъумшйирра а лицури,
Магьа Мюгьютдинна Гъурбан,
Аьбдюлюсей чІал дубгъури
Хабахъ хъа Айханум бабан.

Шула уьмур гьамци текрар,
Аьхю шула баяр, худлар…