КIваин шул

Шюшеханум Керимова 2
   


Гьюрхнайирси аза гъузну дагълариъ,
Лик кубкьу йишв апIуз ккунди хабаъра,
Хялиш хьуз ккундазуз вари гъулариз,
Дихъур кайир, дарш абйирин хяларра.

Йиз тухумра аьгъдру гъулар адаршул,
Гьарсаб йишваъ узура апIур кьабул.
Шлиз-вуш фу вуш кIваин шул, гъеебхьиган:
«Шюшеханум…Узу вуза Вечриккан…».