Гъузру фикриъ...

Шюшеханум Керимова 2
               
 

Гъузру фикриъ аба, баб, гъул, хал багъри,
БицIивахтнан дустар, мялимра сарпи,
Бабан махъвар. Вахтра гьапIу булагъдикк,
Сабпи гьярфар, сабпи гугар дуркьарихъ…

Гъубзру кIваъ абхьу марцци маркIсиб гьиссра,
Дидхъантина гъушнушра швнуд сад йисра…