Адар сес - дикI

Шюшеханум Керимова 2
 


Жвилли, жвилли чиг, мичIли микI,
Узу, хифран гьар, цIару диф.
Гъубшу уьмур, сан гъябкъю нивкI,
КIван гьарайназ адар сес-дикI...

А чиг илтIибкIури мархьлиз,
Хъана гъабхьну дифра гъати,
Тюмер апIураза гьариз…
Ккибтуз даккунди йиз хатир,

Кюлер диди гьачIарккура,
Ккунириси хабаъ аъра…
ЧIатху мархь… микI... узуна гьар…
Гьаз дайи, йип, узу яв тай?