Хъизигну чвлиз, гъюри а кьюрд

Шюшеханум Керимова 2
 


Чру мяхмарси айи укI` ин,
Дахьуз хъюгъна кюкйир лизи.
Дахьри гьар` ин, дахьри рякъ` ин,
БицIидар апIура рази.

Нубат дуфну адаршра чан,
Кьюрд а гъюри, ктарди вижна,
Гъайсар гъабхьи жакьвра гъулан,
Русвагь дубхьну, гьаригъ дубсна.

Октябрин ваз…Аяз мичIли..
Гъибикьна йифна мархь жвилли,
Дигиш гъабхьну йиз мани юрд…
Хъизигну чвлиз, а гъюри кьюрд…