Дякую - пасхальний

Оленка Назаренко
«Христос воскрес», - радіє вся земля,
Бо до людей з небес прийшло спасіння.
Хай ллється пісня вдячності моя
За це величне свято воскресіння!

Ісусе мій, я дякую Тобі
За те, що Ти живий, не серед мертвих,
Що Ти у кожному моєму дні
Допомагаєш йти до неба твердо.

Я вдячна за утіху й мир святий,
Яким наповнюєш Ти знову й знову,
Як учнів в час безрадісний, сумний,
Прийшовши, втішив Своїм добрим словом.

Я дякую за те, що смерть і страх
Поборені вже назавжди Тобою,
І що душі, натомленій в гріхах,
Дав радості Своєї і спокою.

Я дякую за те, що Ти воскрес,
Що дав надію і мені ожити,
Що сумніви усі розвіяв вщент
І що до неба вхід тепер відкритий.

Сьогодні, в цей святковий, дивний день,
У день Твого, Ісусе, воскресіння,
Хай ллється із сердець Твоїх дітей
Подяки пісня, радості й хваління!