Я тебе загубила...

Гойнолка
Я тебе загубила.. Давно.
Та й сама десь поділась...
Думаєш, мені все одно? - 
Я втомилась...

Розчинялася в темряві ночі,
Забувала приснитись.
Витирала зволожені очі,
Щоб з тугою змиритись...

А під осінь прийшла знов печаль,
Серця біль повернулась.
Не знайшли одне одного. Жаль.
Доля десь промайнула...

Я шукаю тебе вже давно,
Опустилися крила.
Мабуть, не віднайти все одно
Те, що просто приснилось...