Гъул - гъала

Шюшеханум Керимова 2
          Гъул - гъала

Дагъ…хъана дагъ…швнуб саб
          Жерге дагъларин,
Багъ…хъана багъ…балгура
           Гъул дурари…
Хилин гагьниинси
                Али таблиин,
Йиз гъул – гъала…
 Гьар вахтна шулва кIваин…
 
Йиз абин хал. Узуз абццру
      Гьарган хаб,
Дигиш даршлу табиаьт,
     КIвазра мани,
Уву убхураза,
     Убхруси китаб…
  Мукьмарра а йивури
     Жвилли мархьли…
 
Хьаюн чIилли леъфарси
     А дифарра,
Илиркура дурари
    Яв йирфарра…

ЦIарушнагъян кказабгура
     Мани ригъ,
Майдин ваз ву. Гъулаъ ккебгъра
     ЦIийи йигъ…