С Рождеством Христовым!

Михаил Тарасенко 4
З Різдвом Христовим!

Люди! Завтра Різдво Святе настане
Грішний народ в очікуванні чуда весь
В моїй душі так затишно і тепло стане
Вечірня зіронька на небі засіяла десь

В храмах Божих світу лунає піснеспів
Святу службу править духовенство
Церковний передзвін колоколів
А на душі моїй так радісно, чудесно

Надвечір'я... Зі сходом першої зорі
Син Божий у Віфлеємі народився
Стоїть мороз січневий на дворі
Спаситель в Світ прийшов і нам явився

Син Божий-Родничок з Небес Святих прийшов
Отця Небесного посланець, задля нашого спасіння
Христос земний, тернистий шлях пройшов
З Небес Святих і волі Божого веління

В пітьмі до нас пробився промінь Надії, Віри і Любові
На Землю... Промінь світла і духовного тепла
За Пастирем всі грішні, ми вже йти готові
На шляху боротьби добра, Любові, нечисті і зла...

Хай буде Благословенним цей день і час!
На віки, коли Господь наш воплотився
Забрати щоб у Царство, у Небесне нас
З тієї миті, коли Господь до нас явився

Хай буде цей день і час Благословенним!
На Небесах відрились Райські Ворота Едема
Ясна зіронька зійшла в небі вечірнім і чудеснім
Волхвам вказівка на шляху до Віфлеєма

В той час, коли над вірою тойдешньою убогою
У вечірній зірковій неба напівмглі
Землі радіють грішні всі - "Аллілуя", "Слава Богу"
Сповістили мир і світло Боже на землі

На людей грішної Землі зійшло благовоління
Хай Благословенним буде цей день і час!
Коли Отця Небесного у Сині Божому втілення
Нашого спасіння Зірка загорілася для нас

Він посланець Отця Небесного зі святим Ліком
Аллілуя! Аллілуя! Аллілуя! Ось наші голоса!
Славімо Сина Божого! Славімо Великим!...
І наша пісня радості летить і лине в Небеса

Були в душевних ранах ми від тяжких гріхів
Злікував ці рани нам сам Господь Спаситель
Від рабства нашої душі, щоби грішний народ прозрів
Звільнив нас грішних від оков сам Іскупитель!

Під сірими хмарами гніву були всі грішні ми
Під тяжкими гріхами і тяжким прокляттям
Світлом розвіяв Син Божий страхіття пітьми
Нам зніспослав з Небес своєю благодаттю

Істину впусти ж до душі, до серця ти свого
Адже, всі Божі істини-Святі для грішних нас
Питання: "Жити на Землі для чого?"
Звернутись до Віри Православної і Бога час

Відчуваєш в душі своїй радість спасіння!
Благословляєш ти цей день і час
В молитвах до Бога возносиш ти свої сумління
Адже Син Божий народився для грішних нас.