Благословляю Украiну!

Елена Ра 2
    Ответ на стихотворение   http://www.stihi.ru/2018/12/29/18

               
    Благословляю Україну! –
    Її ліси, Її сади,
    Гаї пісенно-солов’їні               
    З шумом джерельної води,

    Її людей талановитих ,
    Розумних ,щирих, чарівних,
    І вишиванок розмаїття ,
    З диво-світами, що на них..!

    Її м’яку співочу мову,
    Дівочу вроду, козаків, --
    Хай гідна зміна росте знову   
    На теренах складних віків!..

    Покине хай скоріш недоля 
    Славетний український край,
    і запанує слово «воля»,
    й руками створять люди Рай!

    Де в божій милості, в Любові   
    Буде країна процвітать               
    В перлинах росяних і зорі 
    Щоночі будуть нас вітать...

    І віщувати таємниці 
    Від мудрих пращурів скарби,
    З глибин родинної криниці   
    Досвіду, Знань і боротьби.

    І Сонце ніжно-золотаве 
    Буде голубити усіх
    І дарувати славне право 
    На Щастя,Долю,Радість,сміх...

    Хай ЛІта візьме  сум, провину, 
    Серця очистить каяття..,
    Благо-словляю Ук-Рай-іну..!
    Благо-словляю в Ній  Жит-тя !


https://www.youtube.com/watch?v=pfq-VkY9XAY