A little smile

Нина Лучинина
A little smile
A word of cheer
A bit of love from someone near
A little gift from one held dear
Best wishes for the coming year!


Тепло улыбок,
Рядом друг,
Любви дары и свет вокруг!
Ты пожелания друзей
В бокал рождественский налей!