***

Рита Старкова
Кохаєш? Кохай..
Але глибоко не пірнай
Історія вічного кохання
Завше образ твій перед очима
Ти бачишся мені
Навіть уві сні
Захоче - приїде, забере серед ночі
А так - не кохай позаочі
Не роби з чогось кохання всього свого життя
Не розтрачуй свою любов навмання
Не розкривай свої таємниці
Не пиши вірші, коли не спиться
Не думай про майбутнє, бо воно лихе
А саме головне -
Ніколи не слухай МЕНЕ