Ми? Спок йно, без проблем

Елена Мисевич
Ми? Спокійно, без проблем,
Попрасуєм й поперем...
Втім, хотіти вас, дівчат,
Перестанем, бо халат
Звісно нам так до лиця,
Що захочем молодця!)))

Картинка з інтернету

06.01.2019