Я обрала дурника

Елена Мисевич
Я обрала дурника,
Бо мені з ним весело...
Тільки от забула я,
Що з ким поведешся ти,
Тим і станеш, врешті решт,
І тепер гадаю
Це мій дурник молодець,
Чи така дурна я?

06.01.2019