До душi не торкайся...

Ольга Левченко-Харьков
До душі не торкайся, якщо не кохаєш.
Не чіпай, не бентеж, не насаджуй любов.
Ти сьогодні її почуттями пограєш,
А на завтра, вона "наламає ліс дров".

Не дивись в очі щирі, якщо не тріпоче
Твоє серце від погляду милих очей.
Не турбуй її ніжне сердЕнько дівоче,
Збережи від безглуздих безсонних ночей.

7.01.2019