Вiк дитинства

Даниил Моровов
У минулому, що буде,
У майбутнім, що було,
Знатимуть дорослі люди,
Що дитинство не пройшло.

Бо людина поза віком
Протягом всього життя
Зовнішньо мала й велика,
А в душі завжди дитя.