Тормыш елгалары

Дилара Сабитова
Тормыш елгалары бик ки; ик;н
Кушылып-кушылып сулар ;ыела
Дулкыннарын куып  ашыга сулар
;и;ан диг;н чиксез дингезг;
Гомер суларыны; агышлары
Алып кит; безне аерып
Ки; ;и;анны; кайсы ярларында
К;т;л;рдер безне сагынып.