Ти не вийдеш iз кола живим

Бондаренко Михаил
Від реальності не лишилось і сліду,
За спиною ненависть і біль,
Хто раніше ужалить із них,
Виб'є дух чи мотузку затягне
На шиї моїй?
Знаю я що не буде покою,
Ти у колі залишишся зі мною,
Проклинати весь світ,
Але тільки змирися,
Що уже народився мертвим
На цій грішній землі.