Щiрi побажання Порошенку!

Владимир Евтушенко
ЩІРІ ПОБАЖАННЯ ПОРОШЕНКУ!
(БЕЗ ПОВАГИ)

Щоб жив, сука, як народ.
І не рюхав бутерброд.
Як коняка, працював,
Й дулю, з маком заробляв.

Щоб тарифи і податки,
Відібрали твої статки.
В секонд хенді одягався,
В психлікарні лікувався.

Сина кинули в АТО,
Вілли, банк забрав, й авто!!!
Щоб ти вік жебракував
І навколішки ставав!

Пригадай всі обіцянки,
Це не гра і не цяцянки.
Обдурив, падло, народ,
„Щеколадний патріот!”

Щоб ти, лагерна скотина,
Ліг живим у домовину!
Досить шкуру з нас здирати!
Час настав відповідати!!!