вiд Галюсi мусi пусi

Вера Деревьянко
Шуминя тебе вітаю
З днем народження  бажаю
щастя радості тепла
 щоб в год свині не знав ти зла

щоб мене Галиночку любив
І щодня любов дарив
 
Щоб ми ніколи не сварились
жили в достатку і любились

Нехай наш брак не буде браком
А достоінством зі смаком
Щастя дружби красоти
Щоб був здоровим завжди ти
щоб ти  відчув мою любов
я поцілую тебе знов

До привітання приєднайтесь саші радо посміхайтесь у долоньки хлопайте ніжками затопайте хай сашуня порадіє
Що живий від щастя  мліє