вiд Серьожi

Вера Деревьянко
З днем народження вітаєм всього найкращого тобі  бажаєм

І від мене як від сина
Будь завжди таким  красивим
добрим щедрим милим татом
На здоровьячко багатим
Я бажаю довго жити
Тільки  з Галєю дружити
щоб щасливо почувався
не сумував
 а посміхався
 Щоб про нас з Андрюхой дбав
Гроші нам завжди давав

З братом ми такі щасливі
Бо життя це чудо диво
нам тебе ПА
ПОДАРИЛО