***

Георгий Машинец -2
                Про физкультуру

   -Девчонки! Зря физкультуру мы решили прогулять!
   Там, блин, через «козлов», таки, учили   перепрыгивать!-

                Про забывчивость

  -Арон, ну ты скотина, блин! Как бабу ты красивую увидишь, так что женатый
  сразу забывается?-
  - Та, что ты, Фира! Все наоборот! Как вот красивую увижу, так сразу, что
  женатый вспоминается!-

                Про рибалку

   -Аню, що ти мені дзвониш, як скажена?Ти ж знаєш, що я на рибалці з Васєй!-
   -Того й дзвонЮ! Як щука буде дуже дорога, тоді купи краще карАсєй!-