Танець удвох

Татьяна Белая Роза
  Вже вечір. Непомітно так зникають
  Мети життя, що сенсом були скрізь,
  І знову пам'ять дорікає,
  Малюючи картини мить...

  Миттєвостей калейдоскоп кружляє,
  Нагадуючи кожний крок,
  І, ніби сніг, роки минають,
  Даруючи важкий урок.

  А зараз у вікні зимова хуртовина
  З думок тривожних та сумних,
  Віч на віч з совістю — скажи, у чому винна? -
  Життя сприймала, наче ідеальний світ.

  Там, в цьому світі чарівному,
  Танець для двох був кращою із мрій,
  А довелося танцювати соло —
  Самотньо, без твоїх обійм.

  Зимова хуртовина, вечір,
  Надія ледве мерехтить,
  Що обіймеш мене за плечі —
  Назавжди, ніжно... у житті.