Любити не перестану

Олександр Мачула
Любити я тебе не перестану
в глибинах власної душі,
твою ласкаву посмішку, кохана,
твої пісні, твої вірші…

Твій голос ніжний і шовкові руки,
солодкі та п’янкі вуста.
Ті миті після довгої розлуки
і всі розмови про Христа…

Хай Бог пошле тобі щасливу долю
і спокій душу сповнить вщерть,
позбавить сумнівів, спокус і болю
та устаткує круговерть.

Щоб у минуле той період канув,
пісні родились знов, вірші,
а я любить тебе не перестану,
але на відстані, в душі.

08.01.2019